Bungalow

Merellaan 23

Leende

€ 940.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers5 Badkamers2 Slaapkamers4 Woonruimtes1 Parkeerplaatsen2 EnergielabelC

  • Kantoor/praktijk
  • Vijver

Galerij

Beschrijving

In de gewilde villawijk aan de rand van Leende bevindt zich deze vrijstaande bungalow die klaar is voor een grootscheepse renovatie, of te gebruiken is als bouwkavel voor uw droomhuis op te realiseren! Het weelderige perceel van ruim 4.000 m² ligt op toplocatie aan de rand van de villawijk uitkijkend over velden en landerijen. De achtertuin is ideaal gesitueerd op het zuidwesten, en aan de voorzijde is er ruim voldoende plaats voor een royale oprit en privacy biedende voortuin. Het bouwvlak voor het bouwen van een nieuwe woning is zeer royaal te noemen, waardoor al uw woonwensen gerealiseerd kunnen worden!

U dient er rekening mee te houden dat de bungalow een complete en zeer grondige renovatie nodig heeft. Wanneer u uw eigen droomhuis wil bouwen op dit unieke perceel van ruim 4.000 m², dan heeft u een enorm voordeel omdat u kunt kopen tegen het gunstige overdrachtsbelasting tarief van 2% (mits gebruik voor eigen bewoning).

U komt te wonen in een rustige en gerenommeerde woonwijk, waar u alles volledig naar uw eigen smaak en wensen kan realiseren. Deze villawijk ligt gunstig nabij de snelweg A2, waardoor de geografische ligging ideaal te noemen is, op slechts 10 autominuten van Eindhoven.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Parterre:

Via de entree betreedt u de gang waaraan de slaapkamers, garage, kantoor-/praktijkruimte en woonkamer gelegen zijn. De royale woonkamer is voorzien van een openhaard en grote raampartijen welke grenzen aan het overdekte terras. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de dichte keuken en aangrenzende bergruimte met cv-installatie.

De drie ruime slaapkamers zijn allen gelijkwaardig van grootte en hebben grote raampartijen met schuifpuien die toegang bieden tot het overdekte terras.

De badkamer is eenvoudig ingericht met een doucheruimte en wastafel. Binnen de woning zijn er twee separate toiletruimtes aanwezig.

Een royale en veelzijdige ruimte is ideaal om in te richten als kantoorruimte, speelkamer en/of prakrijkruimte aan huis. De ruime inpandige ruime garage biedt plaats aan twee auto’s en is uitgerust met twee automatische sectionaaldeuren.

Exterieur:

De tuin is ideaal gelegen op het zuidwesten en heeft een achterom aan de linkerzijde van de woning. Een oprijlaan biedt plaats voor meerdere voertuigen, en van daaruit is er toegang tot de garage voor uw auto. Als u liever snel wilt vertrekken, biedt de carport een handige plek om uw voertuig te stallen.

Het perceel is volledig omheind en voornamelijk beplant met volwassen bomen, gazon en sierbestrating. Aan de achterzijde van de bestaande woning bevindt zich een overdekt terras wat een fantastische uitkijk geeft over de groenrijke tuin, waar privacy gegarandeerd is.

Algemene kenmerken:

• Uitstekende ligging in villawijk aan de rand van Leende nabij A2;
• Leende, gelegen tussen Valkenswaard en Heeze, is een dorp ten zuidoosten van Eindhoven. Met meer dan 4.600 inwoners behoorde Leende van oudsher tot Heeze, Leende en de Zesgehuchten.
• Achtertuin perfect op het zuidwesten gelegen;
• Er is reeds een bouwplan aanwezig voor het realiseren van een nieuwe woning;
• Gunstige overdrachtsbelasting van 2% (mits gebruik voor eigen bewoning);
• Woning wordt verkocht met clausule ‘as is, where is’;
• Koper dient rekening te houden met aanzienlijke renovatiekosten bij een eventuele verbouwing van de huidige bungalow.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak