Villa

Oud-Loosdrechtsedijk 202

Loosdrecht

Verkocht

Overzicht & faciliteiten

Kamers7 Badkamers2 Slaapkamers4 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen5 EnergielabelA

  • Guesthouse
  • Kantoor/praktijk
  • Aanlegsteiger
  • Privé haven
  • Buitendouche

Galerij

Beschrijving

Deze luxe vrijstaande villa (147m²) met guesthouse (47 m²) ligt aan de doorvaart naar de Loosdrechtse Plassen en de Vuntusplas. De ruim aangelegde tuin rondom de woning heeft diverse zonnige terrassen en een eigen haven voor 2 boten. De woning ligt in het bruisende dorpscentrum van Oud-Loosdrecht met verschillende jachthavens en gezellige restaurants. Loosdrecht ligt centraal in Nederland, 25 minuten van Amsterdam en Utrecht, en midden in de natuur. Met de boot, kano of SUP vaart u zo naar diverse eilandjes en vrije ankerplaatsen om te genieten van de natuur en watersport.

Woonhuis
Binnenkomst via de entree aan de zijkant van de woning. De ruime hal met royale vide, heeft een garderobe, toilet en mooi afgewerkte trap. De twee openslaande deuren brengen u naar de grote lichte sfeervolle L-vormige woonkamer. De ramen met roedes bieden zicht op de groene tuin rondom de woning. De gehele benedenverdieping heeft een natuurstenen vloer met vloerverwarming. Aan de achterzijde van de villa is de halfopen luxe keuken met blad van natuursteen en diverse apparatuur waaronder een Boretti 6-pits gasfornuis. Aan weerszijden geven openslaande deuren toegang tot de tuin naast en achter de woning.

Verdieping woonhuis
Via de ruime overloop met een aparte werkhoek kunt u naar de 3 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De ouderslaapkamer aan de voorzijde van het huis is groot met prachtig zicht op de voortuin, dijk en de doorvaart naar de Loosdrechtse Plassen. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn even groot en hebben vaste kasten. De luxe lichte badkamer heeft een groot ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel met lades. Via de ouderslaapkamer toegang tot een zeer ruime bergvliering.

Guesthouse
In de tuin achter de woning aan het water staat een ruim luxe guesthouse wat een huisje op zich is. Dit gepotdekselde bijgebouw is volledig geïsoleerd, heeft een hoogwaardige afwerking met eigen cv-installatie, water- en elektra aansluitingen. Het bestaat uit twee verdiepingen en voorziet o.a. in een eigen keuken en badkamer. Via de openslaande deuren aan de voorzijde komt u in een ruimte met aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. De vaste trap brengt u naar de verdieping met slaap- en werkruimte. De lichte woon- of werkruimte met open keuken aan de achterzijde heeft eveneens openslaande deuren naar de tuin. Het guesthouse kan bijvoorbeeld gebruikt worden als kantoor/ praktijk aan huis, ruimte voor een aupair of B&B voorziening. Het bestemmingsplan ‘Centrum’ biedt voldoende mogelijkheden.

Tuin
De mooi aangelegde tuin heeft diverse zonnige terrassen, veel groene borders, een gazon, diverse (lei) bomen en vaste planten. Met een fraai tuinhek kan de tuin goed worden afgesloten. Achter in de tuin bevindt zich de ligplaats voor 2 boten als ook de verwarmde buitendouche en zwemtrap voor een frisse duik in het water.

Bijzonderheden
Vrijstaande villa in gezellige centrum van Oud-Loosdrecht
Energielabel A
Instapklare woning
Ruim guesthouse (47m²) in de tuin
Direct aan het water met doorvaart naar Loosdrechtse Plassen en Vuntusplas
Eigen haven voor twee boten
Parkeergelegenheid tot 5 auto’s op eigen terrein
Bestemmingsplan ‘Centrum’ biedt ruimte voor o.a. kantoor/ praktijk aan huis

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak